mijn 6 maanden beugel ervaring

Blog · 6 MB · Contact

6 Maanden Beugels

6 maanden beugel ervaring

Heb jij ook zo een last van een scheef zittende tand of twee? Nou ik wel!

Ik ben Chantal en al jaren irriteer ik me aan een scheve voortand aan de onderkant van mijn gebit, maar dankzij de WildMF Ochtendshow en de 6 maandenbeugel van Tandarts Liem wordt deze nu recht gezet!

Volg mijn 6 maandenbeugel ervaring via mijn blog en als je vragen, opmerkingen of mij gewoon even sterkte wilt wensen laat dan een post achter dan zullen de tandarts en ik daarop reageren ! ! !

Chantal X

Meer over mij
blog en ervaring over een gebits beugels

Mijn eerste beugel

zaterdag 7 juli 2012

Wat is het toch grappig dat iedereen je altijd weet te vertellen hoe situaties in zijn werking gaan en wat de gevolgen zijn.... Ik zou ontzettend veel last hebben, tandvlees krijgen dat open ligt en een continue druk op mijn tanden ervaren. Uiteindelijk heb ik zelfs uit voorzorg geregeld dat iemand anders terug zou rijden na mijn bezoek.

Met deze mededelingen in mijn achterhoofd ging ik vol vertrouwen naar de praktijk op zaterdag 9 juni jl. stiekem toch best nerveus....
Zoals inmiddels heel gewoonlijk, werd ik weer super enthousiast en vriendelijk verwelkomd en direct naar de behandelkamer gebracht. Liggend en met gierende zenuwen in mijn hoofd werden er tevens een aantal foto's genomen onder het mom: ''is leuk voor de blog!''
Een half uur verder, na wat gesleutel en een raar bitje in mijn mond kon ik dan eindelijk als Beugelbekkie weer de deur uit.

Vol trots liet ik iedereen om mij heen het mooie resultaat zien. De reacties waren dan ook fantastisch. Wat mooi! Je ziet het bijna niet! Wat netjes! Waar heb je dat laten doen? en heb je last?

Nee, dat laatste totaal niet. Uiteraard voel je de beugel zitten en ervaar je een lichte druk, maar echt last, nee totaal niet!
Oke, de tweede en derde dag heb ik gebruik gemaakt van de was omdat ik ietwat open wangetjes kreeg, maar meer ook echt niet. Wel grappig is het feit dat je bijna een soort tik ontwikkeld waarbij je lippen telkens een rare beweging maken om over de beugel heen te komen. Het is natuurlijk wel even wennen.

Waar ik ook aan moest wennen is het schoonmaken na alles wat je eet. Er blijfft van alles hangen achter de beugel dus tandenstokers en ragstokjes in je tas is echt een aanrader. Voor de rest ben ik nog steeds even blij en tevreden met het resultaat. 

Volgende week worden er elastiekjes geplaatst aan de onderkant om ruimte te creeeren voor de beugel die vier dagen later wordt geplaatst.
Zodra ook onder volledig is geplaatst en ik mezelf officieel een volwaardig Beugelbekkie mag noemen zal ik jullie weer op de hoogte houden van mijn bevindingen en ervaringen.
Tot die tijd laat ik hieronder vast het huidige resultaat zien.


 

Kijk mij nou met mijn 6 maanden beugel pakket. Jawel! Een compleet pakket met tandenborstel, was, ragstokjes en een miniatuur tandpasta...ready to go! (nauwelijks te zien, toch?!)En dit is het resultaat van dichtbij...mooi he?!Groetjes en tot snel!


Reacties

Algemene Voorwaarden | Sitemap | 6Mb en 6 Maanden Beugels zijn wettelijk beschermde merken